diumenge, 16 d’octubre del 2016

Robòtica Lego mindstorms

Aquest projecte proposa fer una reflexió sobre el present i el futur de la tecnologia tot aprofitant la curiositat innata  i l’ interès per aprendre a aprendre del nostre alumnat.

La  robòtica LEGO té una gran quantitat de característiques des de molts punts de vista i són una manera molt eficaç de despertar en els infants la passió per la ciència, la tecnologia, les matemàtiques, la geometria, la informàtica i moltes altres matèries que es poden relacionar de manera transversal.


Pensem que , es tracta de presentar la tecnologia als nens i nenes d’una manera lúdica, on l’aprenentatge es realitza a través del joc.
 
Per tant, l’ús de la robòtica com a eina educativa és un repte que té la finalitat d’ensenyar a pensar  i a resoldre els problemes d’una forma autònoma amb experimentació i molta pràctica, que són les bases d’un ensenyament transversal.
El projecte interdisciplinari robòtica educativa, involucra diferents àrees curriculars de Cicle Superior de Primària ens  permet abordar una mateixa temàtica des de diferents àmbits d’ensenyament curricular.